Ons team

Functie

Sander Moonemans

Sander Moonemans

YP Data

Ik werk hard aan

Als een development engineer bij de ABN AMRO ben ik bezig met het bouwen van applicaties. Deze worden gebruikt binnen de bank. De applicaties maken onderdeel uit van een voorzieningenketen die grote hoeveelheden data verwerkt. Deze applicaties zijn voornamelijk geschreven in Java en soms komt er ook een beetje dataverwerking in Python bij kijken.

Voor mij zit de uitdaging in de mix tussen de technische vaardigheden en de manier waarop er gecommuniceerd moet worden tussen de verschillende teams en systemen. Het is soms moeilijk om het overzicht in beeld te houden omdat de bank ongelofelijk groot en ingewikkeld is. Dit brengt wel een hoop kansen met zich mee. De hoeveelheid afkortingen die gebruikt worden is al een uitdaging op zich om te leren.

Ik word blij van

Ik word blij van doelen uitzetten en deze dan uitvoeren, klaar zijn met het koken en bakken van de mealpreps van de week.  Verder hou ik in mijn vrije tijd van sporten, feesten en dansen met vrienden, of dit nou rock, techno of andere muziek is. Goed gezelschap vind ik het belangrijkste! En af en toe languit op bed liggen met goeie muziek op de achtergrond.